ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ РАДІОФАРМАЦЕВТИЧНИХ ПРЕПАРАТІВ НА ФАРМАЦЕВТИЧНОМУ РИНКУ УКРАЇНИ - V. V. Kachanyuk; V. M. Shevel; V. L. Savytskyi; L. A. Ustinova (Український журнал військової медицини, 2019)
В статті обґрунтована пропозиція щодо оптимізації здійснення контролю якості радіофармацевтичних препаратів, використовуючи вітчизняний радіонуклідний калібратор для ядерної медицини, за допомогою якого є можливість визначити радіонуклідну чистоту і виміряти загальну радіоактивність, виготовленої серії радіофармацевтичних препаратів.