Про одну реалізацію принципу невизначеності - V.M. Dilnyi; T.I. Viychuk (Karpatsʹkì Matematičnì Publìkacìï, 2015)
Отримано твердження про наслідування поведінки суми функцій на дійсній півосі кожним з доданків при певних умовах на ці функції та їх перетворення Лапласа