تشخیص خرابی دیوار برشی فولادی بااستفاده از الگوریتم موجک - امیر عباسی; سید روح ا... حسینی واعظ; غلامرضا قدرتی امیری (مهندسی عمران فردوسی, 2017)
یکی از روش‌های تشخیص خرابی، روش‌های دینامیکی مبتنی بر پایۀ سیگنال می‌باشد که می‌توان بااستفاده از پردازش سیگنال اقدام به شناسایی خرابی در سازه‌ها نمود. در این مطالعه، بهمنظور تشخیص محل و میزان آسیب در دیوارهای برشی فولادی از الگوریتم موجک استفاده شده‌است؛ بدین‌صورت که شکل مودی حاصل از آنالیز مودال به‌عنوان سیگنال ورودی توسط تبدیل موجک تجزیه می‌گردد و درصورت وجود خرابی، می‌تواند محل و موقعیت دقیق آن تشخیص دادهشود. درنتیجه بااستفاده از این تبدیل، بدون نیاز به اطلاعات سازه سالم می‌توان سناریوهای خرابی احتمالی را که در سازه رخ می‌هد از طریق اغتشاشاتی که در سیگنال یا همان شکل مودی دیوار برشی فولادی ایجاد می‌گردند، شناسایی نمود.