IŠDAVYSTĖS ANATOMIJA - Toma Zarankaitė (Lietuvos Istorijos Studijos, 2017)
Apie Andrėjaus Ryčkovo disertaciją „Valdovo išdavystės samprata Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje XIII a. pab. – XVI a. viduryje“ ir jos gynimą