Забезпечення правової безпеки права власності суб’єктів господарювання. - P.S. Bortsevych (Аналітично-порівняльне правознавство, 2023)
Стаття присвячена дослідженню сутності безпеки права власності суб’єктів господарювання. В статті наголошується на тому, що суб’єкт господарювання вправі бути власником будь-якого майна, яке не заборонено законом мати у власності. Майно є необхідною складовою здійснення господарської діяльності. Тому важливим питанням є забезпечення законних прав суб’єктів господарювання на майно. В статті проведений аналіз  чинного законодавства України з питань захисту права власності. Зазначено, що Конституцією України встановлено обов’язок держави забезпечувати захист прав усіх суб’єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб’єкти права власності рівні перед законом.