مقایسه‌ی خصوصیات مورفولوژیک و مورفومتریک اپی‌تلیوم غددی آندومتر موش بلافاصله قبل از لانه گزینی به دنبال مصرف HMG-HCG، پروژسترون و سیلدنافیل سیترات - Bahman Rashidi; Jafar Soleimani Rad; Leila Roshangar (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2010)
خلاصه