مقایسه دوز جنین در پرتودرمانی تمام مغز توسط کبالت60 و شتاب دهنده خطی - محمدتقی بحرینی طوسی; مهدی مومن نژاد; علی تقی زاده کرمانی; لیلا پورعلی; شاهرخ ناصری; حمید غلامحسینیان (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2024)
مقاله کوتاه