فراوانی ژن‌های کدکننده‌ی آنزیم‌های بتالاکتامازی AmpC با واسطه‌ی پلاسمید در ایزوله‌های بالینی کلبسیلا پنومونیه - Alireza Japoni-Nejad; Nasim Fardmusavi; Mojdeh Safari; Hamid Kazemian; Mahsa Tabibnejad; Alireza Amuzandeh Nobaveh; Hamid Abtahie; Ehsanollah Ghaznavi-Rad (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2013)
مقدمه: آنزیم‌های بتالاکتامازی یکی از مهم‌ترین عوامل در به وجود آوردن مقاومت آنتی‌بیوتیکی در میان باکتری‌های گرم منفی می‌باشند. این مطالعه به منظور تعیین الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی و بررسی فراوانی ژن‌های بتالاکتامازی Ampc در ایزوله‌های بالینی کلبسیلا پنومونیه صورت پذیرفت.