The THE ANALYSIS OF METAPROGRAMS – PERSUASION TOOL IN BUSINESS - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte Umanistice, 2007)
Oamenii reacţionează foarte diferit la acelaşi stimul. De ce se reacţionează în aşa mod? De ce unul vede jumătatea plină a paharului, iar altul – jumătatea lui goală? Răspunsul este dat de metaprogramele fiecaruia. Metaprogramele sunt secretele felului în care o persoană prelucrează informaţiile. Metaprogramele sunt programe interioare pe care le folosim pentru a hotărî căror fapte urmează să le acordăm atenţie. Lucrarea îşi propune să abordeze problematica metaprogramelor umane în contextul utilizării lor în segmentul de business.