Dopolnjena priporočila za sistemsko zdravljenje bolnikov z napredovalim karcinomom želodca, 2010 - Martina Reberšek; Janja Ocvirk; Zvezdana Hlebanja; Jernej Benedik; Neva Volk (Onkologija, 2010)
Ni abstrakta.