CASUS BELLI PROBLEMA VINCO KUDIRKOS PUBLICISTIKOJE - ANDRIUS VAIŠNYS (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Žurnalistikos institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: andrius.vaisnys@kf.vu.lt