'Ons populairste vervoermiddel'. De Nederlandse fietshistoriografie in internationaal perspectief - Harry Oosterhuis; Manuel Stoffers (BMGN: Low Countries Historical Review, 2009)
R. Filarski, G. Mom, Van transport naar mobiliteit, [I], De transportrevolutie, 1800-1900, [II], De mobiliteitsexplosie, 1895-2005