Основні елементи управлінського лідерства - Yevhen Zharyk (Менеджмент та підприємництво: тренди розвитку, 2018)
Актуальність розгляду сутнісних характеристик лідерства випливає як із сучасних тен-денцій розвитку наукового знання, так і з потреб практики управління сучасними організаціями.