Ocena funkcji barku u pacjentek po 50 r.ż. z objawem łopatki skrzydlatej, oraz bez tej dysfunkcji, leczonych z powodu raka piersi. Badanie przekrojowe = Assessment of shoulder function in patients 50 years of age treated for breast cancer. Cross-sectional study - Anna Włoch; Tomasz Ridan; Anna Opuchlik; Patrycja Widłak; Ewelina Kamińska-Gwóźdź; Szymon Krupnik (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Włoch Anna, Ridan Tomasz, Opuchlik Anna, Widłak Patrycja, Kamińska‑Gwóźdź Ewelina, Krupnik Szymon. Ocena funkcji barku u pacjentek po 50 r.ż. z objawem łopatki skrzydlatej, oraz bez tej dysfunkcji, leczonych z powodu raka piersi. Badanie przekrojowe = Assessment of shoulder function in patients 50 years of age treated for breast cancer. Cross-sectional study. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(2):190-199. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.46409