Prevalence of Rotavirus Gastroenteritis and Circulating Genotypes in Children with Acute Gastroenteritis Admitted in Imam Hossein Hospital, Isfahan, Iran; 2013 - Sharareh Moghim; Hossein Fazeli; Bahram Nasr Esfahani; Hoda Jafari-Modrek (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2013)
مقدمه: روتاویروس‌های انسانی از مهم‌ترین عوامل ایجاد گاستروانتریت حاد ویروسی در نوزادان و کودکان کم سن و سال جهان محسوب می‌شوند. از این رو، بررسی نمونه‌های اسهالی کودکان جهت تشخیص میزان شیوع روتاویروس و تعیین ژنوتایپ غالب برای جلوگیری از مصرف نابه‌جای آنتی بیوتیک و استفاده از واکسن ضروری به نظر می‌رسد. هدف این مطالعه، بررسی میزان شیوع روتاویروس و ژنوتایپ غالب آن در جمعیت کودکان زیر 3 سال مبتلا به اسهال حاد در اصفهان بود.