وجود جواب برخی مسائل مقدار مرزی غیرخطی شامل مشتق کوانتومی کسری هیلفر - محمداسماعیل سامعی; علیرضا حاتمی (مدل‌سازی پیشرفته ریاضی, 2023)
در این مقاله یک تعمیم کاربردی از مشتقات کسری تحت عنوان “مشتق کوانتومی کسری هیلفر”را ارائه و برخی از خواص آن را بیان می‌کنیم. پس از آن مسائل مربوط به مقدار اولیه و مرزی مشتق کوانتومی کسری هیلفر را معرفی و مورد بحث قرار می‌دهیم و با استفاده از آن چند نمونه از مسائل مقداراولیه را حل می‌کنیم. به کمک اصل انقباض باناخ یکتایی جواب را اثبات می‌کنیم. سپس مثال‌هایی که درستی نتایج به دست آمده را نشان می‌دهد، ارائه شده‌اند.