Поняття конкурентоспроможності продукції в сучасних умовах - С. В. Іваненко; Алла Володимирівна Кваско (Технологія і техніка друкарства, 2010)
У роботі досліджується суть поняття конкурентоспроможності продукції підприємства в сучасних умовах. Зосереджено увагу на недоліках визначення цього поняття різних авторів. Викладено власні погляди до розуміння конкурентоспроможності продукції та сформульовано власне визначення цього поняття.