First record of the African Green Bee-eater Merops viridissimus (Swainson, 1837) in the Southern of Algeria - B. A. Boulaouad; M. Missoum; K. Attouche; D. Hadj Aissa; B. Harzallah; K. Ayyach; M. Belkacem (Arxius de Miscel-lània Zoològica, 2024)
Primer registre d'abellerol maragda africà Merops viridissimus (Swainson, 1837) al sud d'Algèria El 4 de novembre de 2023, a la regió de Tawendert (20° 38' N, 2° 45' E), prop de la frontera amb Mali, els membres d'AWWA van tenir la sort d'observar i fotografiar dos exemplars d'abellerol maragda africà Merops viridissimus posats en una acàcia. És la primera observació d'aquesta espècie registrada a Algèria i al conjunt de la regió del Magrib.