PROGNÓZOVANIE DOPYTU PO PRÍMESTSKEJ AUTOBUSOVEJ DOPRAVE POMOCOU TEÓRIE ČASOVÝCH RADOV - Vladimír Konečný (Perner’s Contacts, 2009)
Príspevok sa zaoberá problematikou prognózovania dopytu po prímestskej autobusovej doprave pomocou teórie časových radov. Prognóza je realizovaná v podmienkach konkrétnej dopravnej organizácie s pomocou programového vybavenia SAS. Článok poukazuje aj na možnosti využitia výsledkov prognózy.