Iz Evripidovega Oresta (356–629) - Jera Ivanc (Keria: Studia Latina et Graeca, 2010)
Prva različica prevoda v ritmizirani prozi je nastala leta 2006 za uprizoritev v SNG Drama Maribor (režiser Hansguenther Heyme), verzna različica, ki je še v obdelavi, bo izšla leta 2012 pri Mohorjevi založbi.