Організація роботи менеджерів та прийняття рішень - Ольга Михайлівна Барзилович; О. С. Євдоніна (Технологія і техніка друкарства, 2009)
У літературі з менеджменту описуються види менеджерських стилів, тренінгів, клубів, стилів керування, делегування, впровадження інновацій, залучення працівників, фінансових вливань і групової роботи. Але все це можна об’єднати лише в декілька видів і ефективно використовувати в роботі.