MOZGÁSTÉR, REFORMKÉNYSZER, KOHÉZIÓ - TIBOR RITTER; LÁSZLÓ TRAUTMANN (Köz-gazdaság, 2020)
Inotai András a közgazdaságtudományok doktora, a College of Europe (Bruges, Belgium) és a College of Europe (Varsó, Natolin) professzora. 1991 óta az MTA Világgazdasági Kutatóintézet igazgatója.