Психомоторний стан як фактор адаптації учнів початкових класів до умов навчання в школі - Олена Кривчикова; Тетяна Лясота (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2017)
Розглянуто стан психомоторної готовності дітей молодшого шкільного віку до навчання в загальноосвітній школі.