Розвиток здібностей до тривалого виконання роботи на заданому рівні при статичному напруженні (статична витривалість) - Юрій Ніколаєв; Сергій Ніколаєв (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2017)
Статтю присвячено вивченню розвитку здібностей учнів різного віку до тривалого виконання роботи при статичному напруженні.