Gustáv Dianiška a kolektív: Kriminológia - Jakub Chromý (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2010)
Recenze publikace - Gustáv Dianiška a kolektív: Kriminológia Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk s.r.o., Plzeň, 2009, 326 stran