Transformering af traditionel undervisning til e-læring - tre best practices fra go online-projektet ved Aarhus Universitet - Mikkel Godsk; Dorte Sidelmann Rossen (Læring og Medier, 2011)
Go online-projektet havde til formål at udvikle og systematisere tilrettelæggelsen af e-læring ved Aarhus Universitet samt transformere en række kurser til webbaseret læring. Et vigtigt element i projektet var at indsamle erfaringerne fra transformeringen af kurserne med henblik på at inspirere andre undervisere til at bruge webbaseret læring. Som et led i denne promovering blev underviserne for de 3 bedste transformeringer nomineret til titlen som årets e-underviser 2009. Denne artikel beskriver go online-projektet, baggrunden for nomineringen og de 3 bedste transformeringer - "best practices".