ПОНЯТИЕ И СОСТАВ ЗЕМЕЛЬ НЕСЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННОГО НАЗНАЧЕНИЯ - Г. Г. Нурахметова (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Бұл мақала ауыл шаруашылығына жатпайтын жерлер ұғымының ұйғарым мәселелеріне, сонымен бірге талқылауға Қазақстан Республикасының заңнамасына қарайтын жер санатының топтастыруының құрамы талданған.