Baltìstikos platýbėse. Baltų kalbotyros straipsnių rinkinys, skirtas prof. Bonifaco Stundžios 70 metų jubiliejui - Agnė Navickaitė-Klišauskienė; Vytautas Rinkevičius; Daiva Sinkevičiūtė; Miguel Villanueva Svensson (Vilnius University Open Series, 2022)
-