Bert van den Braak en Joop van den Berg, Zeventig jaar zoeken naar het compromis. Parlementaire geschiedenis van Nederland 1946-2016 - Friso Wielenga (BMGN: Low Countries Historical Review, 2018)
Nvdr dd. 12-11-2019: deze recensie van Friso Wielenga is na publicatie bij BMGN - Low Countries Historical Review ook in Duitse vertaling verschenen in het Jahrbuch van het Zentrum für Niederlande-Studien. Friso Wielenga, 'Bert van den Braak/Joop van den Berg, Zeventig jaar zoeken naar een compromis. Parlementaire geschiedenis van Nederland 1946-2016, Amsterdam 2017', in: Friso Wielenga en Markus Wilp (Hrsg.) Unruhige Zeiten. Jahrbuch des Zentrums für Niederlande-Studien 2016-17 (2018) 217-220. https://repositorium.uni-muenster.de/document/miami/b952dc88-63fa-4412-a6ee-c8278eaddf41/nl-schriften_band-003.pdf.