Opinió de l'alumnat de 3r d'ESO sobre la Física i Química - Esther de Suso; Xavier Bohigas Janoher (Ciències, 2008)
Presentem els resultats d’una enquesta passada a l’alumnat de tercer d’ESO d’un IES de Barcelona. L’objectiu de l’enquesta és conèixer l’actitud de l’alumnat davant de la ciència.