Лексичні запозичення в діалектній фразеології говірок Чернівецької області: діахронічний аспект - Галина [Halyna] Т. [T.] Кузь [Kuz′] (Studia z Filologii Polskiej i Słowiańskiej, 2019)
Lexical Borrowings in Dialectal Phraseology of the Chernivtsi Region: The Diachronic Aspect