Обмеження конфіденційного спілкування адвоката зі своїм клієнтом за законодавством зарубіжних країн та практикою ЄСПЛ - V.V. Zaborovsky (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2022)
В даній статті розкриваються проблемні питань, які пов’язані із реалізацією однієї з основних гарантій професійної діяльності адвоката, а саме забезпечення конфіденційності його спілкування зі своїй клієнтом, зокрема, що стосуються можливості обмеження такої конфіденційності.