Анализ «Седьмого слова» Абая Кунанбаева в свете религиозных текстов - Ыктияр Палторе (Әл-Фараби Атындағы Қазақ Ұлттық Университеті хабаршы шығыстану сериясы, 2017)
Мақалада Абай Құнанбайұлының «Жетінші сөзі» талқыға түседі. Талдау барысында жетінші сөзде айтылған негізгі ой-толғамдардың діни мәтіндермен сабақтасатындығы алға тартылады.