Kapak-İçindekiler - Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilim Dergisi (Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, 2013)
İstanbul Teknik Üniversitesi, Türkiye Istanbul Technical University, Turkey Reutlingen Üniversitesi, Almanya Reutlingen University, Germany Concordia Üniversitesi, Kanada Concordia University, Canada İstanbul Üniversitesi, Türkiye Istanbul Technical University, Turkey Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye Çanakkale Onsekiz Mart University, Turkey Dokuz Eylül Üniversitesi, Türkiye Dokuz Eylul University, Turkey Tennessee Üniversitesi, ABD Tennessee University, USA Akdeniz Üniversitesi, Türkiye Akdeniz University, Turkey Friedrich-Alexander Üniversitesi, Almanya Friedrich-Alexander University, Germany Selanik Aristotle Üniversitesi, Yunanistan Aristotle University of Thessaloniki, Greece Queensland Teknoloji Üniversitesi, Avustralya Queensland University of Technology, Australia Curtin Üniversitesi, Avustralya Curtin University,Australia Azerbeycan Bilimler Akademisi, Azerbaycan Azerbaijan Academy of Sciences, Azerbaijan Dokuz Eylül Üniversitesi, Türkiye Dokuz Eylul University, Turkey Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye Karadeniz Technical University, Turkey Seul Ulusal Üniversitesi, Güney Kore Seoul National University, Korea Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye Middle East Technical University, Turkey Gazi Üniversitesi, Türkiye Gazi University, Turkey Environment Canada, Kanada Environment Canada, Canada