بررسی تأثیر آمادگی روده‌ای بر میزان خونریزی حین عمل در بیماران فیوژن مهره‌ای کمر - Majid Rezvani; Reza Abbasi-Monjazi (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2016)
Background: This study aimed to determine the effect of bowel preparation on bleeding in spinal fusion surgery.