Moontlike nuwe lig op die Paulus-gemeentes - F. J. van Rensburg (In die Skriflig, 1996)
Prof. Fika J. van Rensburg werk die afgelope paar jaar meer aan 'n internasionale projek om 'n nuutontdekte Griekse manuskrip uit die eerste eeu vir navorsing toeganklik te maak. Hy het gedurende November 1995 as deel van die projek die jaarvergadering van die Society of biblical Literature in Philadelphia in die VSA bygewoon. Hy is finansieel ondersteun deur die Raad vir Geesteswetenskaplike Navorsing, die PU vir CHO en die Teologiese Skool Potchefstroom. In die onderstaande mededeling gee hy oorsigtelik inligting oor die projek in die algemeen.