Checklist of terrestrial beetles (Arthropoda: Insecta: Coleoptera) associated with agroecosystems in North-West Morocco - H. El Harche; G. Chavanon; J. Dahmani; M. Fadli (Arxius de Miscel-lània Zoològica, 2022)
Llista patró d'escarabats terrestres (Arthropoda, Insecta, Coleoptera) associada a agroecosistemes al nord-oest del Marroc