Zdeněk Kühn: Aplikace práva ve složitých případech. K roli právních principů v judikatuře - Jan Kysela (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2003)
Recenze publikace - Zdeněk Kühn: Aplikace práva ve složitých případech. K roli právních principů v judikatuře Karolinum, Praha, 2002, 419 str.