Перша велика праця з біблійної герменевтики в українській літературі XI–XVIII століть - Mykola Vaskiv (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2018)
Рецензія на монографію: Левченко Н. Біблійна герменевтика в давній українській літературі. Харків: Майдан, 2018. 392 с.