Inspirera och inspireras, och du får tusenfalt igen - Ebba S.I. Ossiannilsson (Högre Utbildning, 2011)
Fram till i dag har världens lärare publicerat mer än 1,5 miljoner lärobjekt och resurser på nätet. Allt från konkreta övningar till inspirerande reflektioner. Resurser som du helt fritt kan använda i din undervisning - Öppna digitala lärresurser (OER) .