Ny publikation: Den pedagogiska skickligheten och akademins väktare - Sara Levander (Högre Utbildning, 2018)
Sara Levander (2017). Den pedagogiska skickligheten och akademins väktare. Kollegial bedömning vid rekrytering av universitetslärare. Doktorsavhandling, Uppsala universitet. https://uu.diva-portal.org/smash/get/diva2:1153291/FULLTEXT01.pdf