el-Lüma‘ İslâm Tasavvufu/The Kitab Al-Luma‘ Fi ’l-Tasawwuf - Ebû Nasr Serrâc Tûsî; Murat Tatlılıoğlu (Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, 2016)
Ebû Nasr Serrâc Tûsî'nin el-Lüma‘ İslâm Tasavvufu/The Kitab Al-Luma‘ Fi ’l-Tasawwuf başlıklı eserinin tanıtımı.