Основні підходи до проблеми організації та підготовки самостійної роботи майбутніх учителів технологій - І. В. Цісарук (Освітній вимір, 2012)
Цісарук І. В. Основні підходи до проблеми організації та підготовки самостійної роботи майбутніх учителів технологій.