Gdzieś pomiędzy nauką a filozofią - Radosław Zyzik (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce, 2013)
Recenzja książki: Between Philosophy and Science, red. Michał Heller, Bartosz Brożek, Łukasz Kurek, Copernicus Center Press, Kraków 2012, ss. 255.