Adatelemzés Pythonnal bölcsészeknek - Péter Király (Digitális Bölcsészet, 2022)
Recenzió Folgert Karsdorp, Mike Kestemont, and Allen Riddel. Humanities Data Analysis: Case studies with Python című könyvéről (Princeton and Oxford: Princeton University Press, 2021, 360 lap. ISBN: 9780691172361)