MOŽNOSTI OPTIMALIZÁCIE TECHNOLOGICKÝCH ČINNOSTÍ V TERMINÁLOCH KOMBINOVANEJ DOPRAVY - Ján Ližbetin (Perner’s Contacts, 2010)
Článok sa zaoberá možnosťami využitia matematických metód pri optimalizovaní technologických činností v termináloch kombinovanej dopravy, pričom sú prakticky aplikované na príklade TKD Dobrá pri Čiernej nad Tisou.