Igangværende receptionsforskning - Clau Buhl; Kirsten Drotner; Anne Jerslev; Ulrik Lehrmann; Tove Arendt Rasmussen; Birgitte Tufte (MedieKultur: Journal of Media and Communication Research, 1988)
Igangværende receptionsforskning