Erkan Perşembe ile Türkiyede Değişme ve Din İlişkisi Üzerine Söyleşi - Erkan Perşembe (Eskiyeni, 2008)
Eskiyeni: Türkiye'de din konusundan bahsedildiğinde genelde muhafazakâr/tutucu bir durum öngörülür gibi bir izlenim edinilmektedir. Din ile tutuculuğun özdeşleştirilmesi sizce doğru bir yaklaşım biçimi midir? Türkiye örneğinde bunu ele alabilir misiniz?