DOKUMENTAS APIE PASIRENGIMĄ KNYGOS MOKSLŲ STUDIJOMS VILNIAUS UNIVERSITETE IR BIBLIOTEKOS KOMPLEKTAVIMO STRATEGIJAS PIRMAISIAIS XIX A. DEŠIMTMEČIAIS - Aušra Navickienė; Arvydas Pacevičius (Knygotyra, 2017)
...