Інформаційно-аналітичний сектор університетської бібліотеки - Г. П. Бахчиванжи (Vìsnik Odesʹkogo Nacìonalʹnogo Unìversitetu: Bìblìotekoznavstvo, Bìblìografoznavstvo, Knigoznavstvo, 2014)
В статті висвітлюється діяльність інформаційно-аналітичного сектору як структурного підрозділу інформаційно-бібліографічного відділу, пріоритетним напрямком якого є впровадження інновацій, а саме: моніторингове дослідження та аналітична діяльність.